keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Loma lähenee

Klinikkaharkkaa on enää yhteensä 7 päivää jäljellä, sitten päästään hetkeks vapauteen tuolta koulumaailmasta! Miun kesä menee jälleen kerran Kitteellä kauppatöitä ja muutamaa koulukurssia tehden, mikä tarkottaa luonnollisesti sitä että viimekesäinen puolen omaisuuden muutto on jälleen kerran edessä. Lähen huomenna viikonlopuks kotiin ja sen jälkeen käyn vielä kaks kertaa Kuopiossa, joten tavoitteena olis nyt vähän jakaa noita kamoja useampaan satsiin, ettei sitten toukokuun vikana päivänä tarviis raahata busslastillista tavaraa mukana. :-D Laittelinkin tänään jo muun pakkauksen yhteydessä jonkun verran kesävaatteita kyytiin.
Harmittaa vähän, kun tosi moni luokkakaveri on päässyt oman alan kesätöihin eli hammashoitajiks. Miekin hain, mutta vaan Kiteelle ja yhteen lähikuntaan, eikä niissä taida nyt olla tarvetta kesätyöntekijöille, pieniä hoitoloita kun ovat. :| Kiva olis kyllä ollut käydä vähän omaa osaamista kartuttamassa, tuota avustamistakin kun saattaa suuhygienistillekin joissakin työpaikoissa tulla vastaan. Mutta onneksi on töitä ja kaiken lisäksi hyvin tutuksi tulleita sellaisia luvassa tällekin kesälle.
Oon ollut viime päivinä jotenkin hirmu motivoitunut ja hurahtanut ihan todella tähän opiskelemaani alaan. Luulen, että asiaan on vaikuttanut oman ammattitaidon lisääntyminen harkan myötä, muutaman supermukavan ja fiksun kandin avustaminen sekä tänään olleet lääkispuolen pääsykokeet - nyt on jopa vähän sellainen fiilis, että voi kun olisi saanut käydä tekemässä kokeen. :-D Tää kevät on kuitenkin ollut sellainen, että en olis ehtinyt lukea ja toisaalta tämä koulu on jo niin pitkällä, että tuntuis jotenkin hölmöltä jättää se kesken. Vaikka tottahan opiskeluaika vaan pitenee, jos vielä tämän koulun jälkeen just esimerkiks hampilääkikseen pyrkiytyisin. Mutta onneksi aikaa on ja kaikella on tarkoitus. Luulen, että suuhygienistinäkin tuun kyllä viihtymään hyvin työssäni, ja se on ehkä jopa työnkuvaltaan miun luonteelle sopivampaa. Mutta jännityksellä kyllä odotan, että mihin tää elämä vielä johdattaa. :-) 
Tulipas tästä taas epämääräinen läpinä ja kuvatkin on vähän kummallisia, mutta ei kai siinä mitään. Teki taas mieli tulla vähän purkamaan omia ajatuksia. Öitä!
-K

ps. Kattokaa nyt ihan oikeesti tuota kuvaa noista säälittävistä lehdettömistä puista ja verratkaapa vaikka tämän postauksen kuviin (jotka on otettu 10.05.2016). XD Hassua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti