lauantai 31. maaliskuuta 2018

Pääsiäistä ja villahaalareita

Kotona edelleen. Tosin viime yönä olin jo melko varma että lähtö tulee, kun heräsin puoli kolmen aikaan suht. koviin supistuksiin. Mutta ne jatkui vaan vajaat pari tuntia ja laantuivat sitten niin, että sain taas nukuttua. Jospa ensi yönä. :-D Tai käy miulle päivälläkin. Kohan nyt vaan alkais kunnolla. 
♥ Saatiin iskältä uus lipasto olkkarin nurkkaan! Lisäsäilytystila tulikin tarpeeseen, ja oli kiva laittaa valokuvia esille sen päälle. Löyty tuolle vähän isompana teetetylle Quiraing-kuvallekin vihdoin sopiva kehys.
♥ Käytiin jo eilen äitin luona pääsiäisaterialla. Ja huomenna jos ollaan vielä kotona, käydään varmaan yhessä hengellisessä tilaisuudessa. Mutta eipä tässä oikein hirveemmin mitään muita suunnitelmia tälle pääsiäiselle ole.
 ♥ Sain aiemmin tällä viikolla vauvalle jo syksyllä aloitetun Nalle-villahaalarin valmiiksi. Tai no, napit siitä vielä puuttuu, mutta niiden laitto nyt ei ole enää homma eikä mikään, kun vaan saan käytyä ne hankkimassa. Tulihan tuosta aika itse tehdyn näköinen, mutta pitäis sen olla myös lämmin. Oon tehnyt niin vähän tämmösiä "isompia" töitä (muita kun sukkia :-D), että tuo viimeistelyosuus on vielä vähän hakusessa. Ohje löytyi Novitan Syksy 2012 lehdestä, langat taas on Novitan Nordic Woolia ja Nallea. Tein haalarin koossa 70, jos se kävis sitten vielä ensi syksynäkin.

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti