perjantai 30. marraskuuta 2018

INSTAGRAM STORY: WEEKS 44-48

Marraskuu, kiitos ja hei hei. Tää kuukausi olikin varsinainen sairastelukuukausi meidän perheessä, joten nyt jätettäisiin sitten mielellään hetkeksi syksyn taudit taaksepäin.
 Nää kuvat taitaakin olla vielä lokakuun puolelta, mutta viikon 44 alusta. Tässä vaiheessa sain tehtyä näitä isänpäiväsukkia vielä arkipäivisin salaa Juhan töissä ollessa, sitten se jäikin kotiin saikkuilemaan. // Ihana Bookbeat! Lokakuun saldona viisi, tai oikeestaan neljä ja puoli, kirjaa (koska luin Elävien kirjan loppuun, alotin sitä jo keväällä ja jäi sillon vähän kesken). Tykkäsin kaikista, mutta erityisesti tuosta Jojo Moyesin Ne jotka ymmärtävät kauneutta. ♥ Suosittelen. Marraskuu onkin sitten ollut alkuinnostuksen jälkeen vähän rauhallisempi lukemisen/kirjojen kuuntelun suhteen. :-) // Tulipahan hankittua upouusi pesukone, kun vanha hajosi. Pyykinpesu on paras kotihomma, joten tykkään!
Alkukuu. Pimeetä, harmaata, sumuista, märkää. Ei aurinkoa näköpiirissä. // Meinasin hienosti unohtaa muskarin, muuta ohjelmaa kun ei tuolla viikolla oikeestaan ollutkaan kun se. :-D // Ekat glögit!

Tän kaverin kuvaaminen alkaa olla todella haastavaa. Neuvolaa ei tässä kuussa ollutkaan, joten mittailtiin poitsua omatoimisesti kotona. Vähän epäilyttää että saatiinkohan mitat oikein, varsinkin paino saattaa heittää. Vaa'an lukemat muuttui jokaisella yrityksellä. :-D
Maanantait on kirjastopäiviä ♥ // Lenksulla. // Sain harkkapaikan varattua maalis-huhtikuulle. Huh!
Juhan ensimmäinen isänpäivä! Itse isänpäivänä mie nukuin pahasti pommiin ja Juha oli herännyt hoitamaan Sampan aamutoimia, syöttänyt sille jo puuron ja laittanut päivävaatteet ennen kuin tulivat minnuu herättelemään. Hienoa. :-D Onneks se ei ollut moksiskaan. ♥ Annoin palkkioks hienosta toiminnasta valmiit sukkaset. Ja sitten lähettiin loppupäiväks Juhan porukoille. // Miun iskää ja ukkia nähtiin jo isänpäivää edeltävänä torstaina kakuttelun ja kahvittelun merkeissä. // Juha ja Juhan isä sai myös mätsäävät hirvipipot metsälle, Juhalle tein lisäks myös tuubihuivin kaulaa lämmittämään tuon samaisen kankaan jämästä.
Nää kaikki on siltä päivältä, kun käytiin Sampan kaa Joensuussa. Aamu alkoi aikaisin, koska Juha piti käydä heittämässä töihin, että saatiin auto käyttöön. // Kahvipöydän herkkuja (kuvan alalaidassa miun melkein uuniin unohtunut ja hitusen tummaksi kärähtänyt marjapiirakka). // Ekat loskat.
Kirjoittelin harkkapaikkaan lähtötason ja tavoitteet valmiiksi ja kylläpä osas olla kirjoittaminen nihkeää. Onneks oon sentään välillä tänne blogiin kirjoitellu, niin en ollut ihan totaalisessa lukossa, mutta ammattisanasto oli kyllä hakusessa. En myöskään meinannut millään muistaa, että mitä kaikkee oon koulussa jo tähän mennessä oppinut. // 7-kuinen Samuel on vauhdikas kuin mikä. Oppi konttaamaan ja samantien alkoi myös nousta pystyyn. Nyt tapailee ekoja askeleita tukea vasten. // Sovittiin serkun kanssa, että ens syksynä mennään Tampereen käsityömessuille yhdessä, kun tänä vuonna en tajunnut edes miettiä asiaa. Jei!
Tosiaan sen jälkeen kun Juha oli tervehtynyt ja sairastuvasta oli olevinaan jo toistamiseen selvitty, alkoi Samuelille flunssa. Keskellä yötä räkä alkoi vaan valumaan ja sitä valui ja valui ja valui. // Ei oo meijän talossa hirveesti joulukoristeita eikä edes mitään tunnelmavaloja, mutta kynttelikkö sentään löytyy. // Maanantait on edelleen kirjastopäiviä. Tuossa kuvassa kello oli ehkä vähän vaille neljä. Pimeetä on!
Saikkuilua, auringon ihailua sisältä käsin, pitkästä aikaa vitamiinipommi aamupalapöydässä smoothien muodossa. Samppakin sai maistaa. No tuossa ekassa kuvassa taitaa tauti olla menossa jo pois päin kun kerran noinkin pitkään on nukuttu.
Meillä kyllä nuo Black Fridayn ja koko sitä edeltävän viikon ostelut lähti vähän lapasesta. Tosin ihan tarpeellisia juttuja oli muut (uus tietokone, molemmille uudet puhelimet ja muutamia joululahjoja), mutta tää lankapaketti oli vähän niinkun ennakkojoululahja itelle. ♥ // Söpö pieni nuhanenä. Samuelilla on näköjään samanlainen kuiva talvi-iho kuin miulla ja nuo posket helottaa aina iltasin ihan punasena kun on jouduttu pesemään naamaa monta kertaa päivässä. Eikun rasvaa naamariin.
Pidettiin mammakerhon pikkujoulut. Tortilloja ja paljuilua! En ollutkaan ennen käynyt paljussa. Ihana oli kuutamossa ja pikkupakkasessa lillutella. Tosin ylläriylläri, piti aika rauhallisesti nousta lopuksi ylös ettei verenpaineet heitä häränpyllyä ja taju lähde. Näin on kerran Imatran kylpylän kuumavesialtaassa meinannut käydä. :-D
Ihanan valoisa lumen ja auringon yhdistelmä. // Lappeenrannan ostoskeskuksissa oli joulukoristeet viritelty viimesen päälle. // Rutaleet lenkillä. ♥ :-D

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti