tiistai 30. tammikuuta 2018

INSTAGRAM STORY: WEEKS 1–4

Oon vähän koukuttunut instagramin story-toimintoon ja käytänkin sitä tällä hetkellä enemmän kun esimerkiks snappiä, jonka oon ajatellut poistaa ehkä jossain vaiheessa kokonaan. Ajattelin tässä kuussa poiketa vähän entisen mallisista kuukausipostauksista ja tehdä kylläkin vuoden ekoilta viikoilta koosteen, mutta käyttää siinä vain IG:n tarinoissa julkaisemiani kuvia. Koska niistäkin saa jo ihan hyvänkokoisen koosteen aikaseks. :)
Tässä kuussa on (kyllä, nyt jo) eletty aikamoisessa vauvakuplassa. Tehtiin just Juhan kanssa tuossa toissailtana vähän budjettilaskelmia ja huomattiin, että aika paljon on mennyt tässä kuussa rahaa vauvan tarvikkeisiin (ja sitten kaikkeen ei niin pakolliseen, kuten maailman ihanimpaan iltarukous-tauluun). Mutta ajattelin kyllä kirjottaa vielä oman postauksen jossain välissä siitä, että mitä kaikkee ollaan hankittu vauvaa varten ja paljon rahaa on mennyt. Koska loppujen lopuks ollaan kyllä päästy aika halvalla. :) // Juhan serkku on näillä hetkillä saamassa vauvan ja alkukuusta vietettiinkin Baby Showereita, jotka ei ainakaan auttanu tähän kasvavaan malttamattomuuden tunteeseen. Aina välillä tulee mieleen, että eikö se muka ole jo valmis syntymään. :-D Mutta jospa pikkutyyppi vielä pari kuukautta malttaisi pysyä masussa, että loputkin rakenteet saa rauhassa kehittyä valmiiks. ♥

 Alkukuusta maalailtiin huonekaluja ja oon edelleen tosi tyytyväinen tuohon tv-tasoon, mutta toki muihinkin juttuihin, mitkä on saanu tässä kuun aikana vähän vaaleampaa sävyä pintaan. // Käytiin tutustumassa uuden kodin lähiympäristöön lenkkeillen, tuossa vaiheessa ei vielä jäälle uskaltanut mennä kävelemään.

Aloittelin heti vuoden ekoina päivinä tekemään koulujuttuja, tai no oikeastaan ihan vaan opparia. Tehtiin sitä koko kuukausi ahkerasti ja viime perjantaina palautettiin se lopulliseen arviointiin! :) Helmikuun puolessa välissä pitäis sitten käydä työ vielä esittelemässä koululla arvioitsijoille ja opponenteille. Jännää. // Ihana keli // Meillä alkoi kuun puolivälissä yks uus kurssi, joka tosin loppuu jo helmikuussa ja onneks lähes kaikille luennoille on mahdollista osallistua videoyhteydellä. Ei tarvii kahden tai neljän tunnin takia ajaa 400 km. :-D

Kävin ostaa meille olkkarin nurkkaan sopivan työpöydän Ikeasta Kuopiossa käydessäni. Ihanaa, kun on kunnollinen pöytä minkä ääressä tehdä koulujuttuja ja muutenkin olla koneella. Nyt meillä on tuossa Juhan pöytäkone eikä tule oikein omaa läppäriä enää avattuakaan. // Pari päivää oli kunnon pakkaset, saas nähdä tuleeko tänä talvena enää toista kertaa samanlaisia lukemia. // Ekaa kertaa ikinä sain muuton jälkeen purettua kaikki tavarat muutamassa viikossa, siis silleen että oikeesti missään nurkassa ei ole enää yhtään pientä laatikkoa odottamassa läpi käyntiä. :) Edellisessä muutossa Kuopioon muistaakseni viimeisen laatikon purin vasta huhtikuussa, kun olin syyskuun alussa muuttanut. :-D Mutta pidän tätä merkkinä siitä, että meillä on tällä hetkellä tavaraa sopivasti kodin neliöihin nähden, koska kaikille löytyi oma paikkansa. 

Tehtiin tässä kuussa yhden yön viikonloppuretki Nurmeksen Bombaan ja siitä ajeltiin seuraavana aamuna Kajaaniin koiranäyttelyihin. Oltiin ekaa kertaa koiran kanssa hotellissa ja vaikka yö olikin ehkä vähän levoton (Lyyti käänteli koko ajan kylkeään kevythäkissään suurieleisesti ja tuhahteli dramaattisesti :-D) niin kaikki meni kyllä muuten hyvin. Viime syksynä uusittu kylpylä oli tosi hieno ja kiva. Kivempi meidän mielestä kuin esimerkiks Järvisydämessä. Hotellin ravintolassa oli tosi kiireistä kyseisenä iltana ja vaikka oltiin tehty pöytävaraus niin saatiin ruuat tosi myöhään, eikä oltu ehkä ihan kauhean tyytyväisiä ruokaan muutenkaan. Mutta inhimillisiä juttuja, aina ei voi kaikki olla täydellistä. Koiranäyttelyt meni kivasti, saatiin se mitä lähdettiin hakemaankin (ERI hyvällä arvostelulla) ja sitten ajeltiinkin jo komeista Kainuun maisemista takasin kotiin.

Lisää vauvakamaa! Miun ihana opparipari yllätti ja antoi nuo ite tekemänsä maailman söpöimmät kettusukat (ja mammalle vähän herkkuja). // Sain myös vihdoin ite neulottua ekat sukat omalle vaaville Jonsukkien Suomi100vauva-sukkien ohjetta hieman soveltaen. // Ja äitiyspakkaus vuosimallia 2017 saapui vihdoin kanssa perille. Tyytyväinen täytyy kyllä olla pakkauksen värimaailmoihin, ehkä kaikkein värikkäimmät sateenkaaribodyt saattaa jäädä meillä käyttämättä, mutta muuten kaikki oli kyllä tosi kivoja. Ja tarpeellisia tietenkin myös.

Kävin melko spontaanisti Millan ja Lotan kanssa leffassa kattomassa The Greatest Showmanin. Jostain syystä tämä kyseinen musikaali ei nyt hirveesti sytyttänyt, vaikka yleensä oon musikaaleista tykännytkin. Ehkä mielentila ei ollut oikea ja joistain Zac Efronin liikkeistä tuli liikaa High School Musicalit mieleen. :-D // Syy siihen, miks ollaan nyt tuota Lyytiä paapottu erityisesti on se, että sille on tulossa pentuja. Tässä kuvassa hän odotti tosi nätisti vuoroaan ultraukseen, jossa näkyi ainakin neljä tai viisi pentua. Pennut syntynee joskus viikolla 8 eli ihan kohta, niin kun tässä ei tälle keväälle ois muutenkin jo tarpeeks hommaa tiedossa. :-D Mutta tästäkin voisin kirjottaa lisää omassa postauksessa. // Millankin teinivuodet on nyt ohi, aika hurjaa. Käytiin kakkukahveilla. :)

Sunnuntaina käytiin myös rakkaan anopin synttärikahveilla ja Juhan hoitaessa samalla reissulla metsästysseuran asioita kävin koirien kanssa pienellä lenkillä välillä vähän eri maisemissa. // Nähtiin Reetan kanssa lauantaina ja se toi miulla ihanan kimpun tulppaaneja. ♥ Luki oikein miun ajatuksia, kun olin just miettiny et tää koti kaipais nyt vähän kukkasia. Alotin myös (liekö alitajuntaisesti) tekemään ystävänpäiväsukkia noiden tulppaanien kaa samoissa sävyissä. // Niin, parisen kuukautta vielä masun kanssa luultavasti jäljellä. On tää kyllä niin ihmeellistä aikaa. ♥

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti