tiistai 23. tammikuuta 2018

Uusi keittiö ja mitä sinne pitäisi vielä hankkia

Heipsan. Yhtenä kauniina ja kirkkaana päivänä siivosin tuon meidän uuden rempatun keittiön niin siistiks kun vaan pystyin ja nappasin siitä muutaman kuvan. Tykkään tästä näin ihan tosi paljon, sillä kerrankin meillä on hyvin tilaa kokkailla yhdessä ja kaikille tavaroillekin löytyi oma paikka laatikoita purkaessa. Ja kyllähän uudet pöytätasot ja kaappien vetimet, kirkkaan valkoiseksi maalatut kaappien ovet ja vaaleanharmaat kaakelit sekä upouusi astianpesukone vaikuttavat siihen, että keittiössä myös touhuilee jopa ihan mielellään. :-) Vuokranantaja on onnistunut miun mielestä hyvin tekemissään värivalinnoissa, sillä ne on neutraaleja ja tyylikkäitä, sekä vähän nykyaikaisempia kuin mitä tässä ennen oli (punaruskeat kaakelit ja kellastuneet kaapinovet valkoisilla nappikahvoilla). :-)
 "Uutena" ollaan nyt hankittu keittiöön kattovalaisin (10 €:lla paikallisesta Facebook-kirppisryhmästä) sekä matto, jonka tilasin Hobby Hallista. Muut huonekalut (eli keittiön pöytäryhmä) ja keittiön kodinkoneet on vuosien varrella mukaan tarttuneita. Tällä hetkellä akuutein hankinta olisi tuohon ikkunaan uudet verhot. Nuo verhot, mitkä tuossa on nyt on ikivanhat, mutta halusin laittaa siihen väliaikasesti jotain. Nuo oli miun oman huoneen ikkunassa joskus kun asuin vielä porukoilla. :-D Oon ajatellut hankkia ainakin ikkunan yläreunaan uuden kapan, mutta melkein tuo alareunakin vaatisi jonkun, vaikka yksivärisen ja neutraalin salusiinin, sillä se toisi vähän näkösuojaa päivisin. Nyt tuntuu, että aina jos istun tekemässä jotain tuossa keittiön pöydän ääressä ja naapurit kulkee ohi niin ne kattoo suoraan silmiin. :-D Eikä kirkkaina päivinä huvita paljoo sälekaihtimia kiinnikään pitää. Mutta asiaa täytyy vielä pikkusen pohtia. Tulee jostain syystä tosi vanhanaikainen fiilis semmosesta salusiinistä ja en tiiä pitääkö sellasta enää kukaan (*alkaa selailla inspiskuvia netin syövereistä*). :-D Mutta en tiedä olisko se nyt niin pahannäköinen, jos tosiaan valitsis jonkun hyvin neutraalin sävyn joka sointuis yläkapan väreihin. 
Yläpuolelle haluisin jonkun näyttävän suht. vaaleansävyisen kapan, jossa olis kuitenkin mahdollisesti joku tehosteväri mukana ja joku kiva kuosi. Eli varmaan Vallilan ja Marimekon kankaita tai valmisverhoja lähden nyt ensimmäisenä kartoittamaan. Lisäks pöydän alle voisi jossain vaiheessa ostaa jonkun helposti puhdistettavan, yksivärisen tai muuten neutraalin sävyisen maton. Oon ollut nyt aikamoinen kirppishaukka ihan opiskelijan rahatilanteestakin johtuen, ja yritän kytätä jos paikallisryhmistä löytyisi sopivia. Toisaalta olis kiva käydä paikallisissa kangasliikkeissä katselemassa myös tarjontaa, voishan sitä itekin kaivaa ompelukoneen tuolta vaatekaapista pitkästä aikaa esiin ja surauttaa verhot ihan itse, jos sopivia kankaita vaan löytyisi.
 Ainiin, ja sitten haluisin vielä vihreetä keittiöön! Oon maailman huonoin viherpeukalo, mutta ois ihanaa pitää keittiössä tuoreita yrttejä, joita voi käyttää ruuanlaitossa.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti