lauantai 6. lokakuuta 2018

Samuel 6 kk

Meidän ihana ja iloinen vauvamme täytti torstaina puoli vuotta. Tuntuu, että aika olis mennyt kauhean nopeasti, mutta toisaalta taas vauvakuplassa vietetystä huhtikuusta on jo pieni ikuisuus.
Puolivuotias Samuel on vähän yli kahdeksankiloinen (8070 g) ja puolta senttiä vaille 70 cm pitkä murunen. Puolivuotias Samuel osaa ryömiä vauhdikkaasti ja nousee jo välillä konttausasentoonkin, on maistellut paljon erilaisia makuja sosemuodossa, nukkuu 8-12 tunnin yöunet yhteen putkeen ja on muutenkin hirmuisen tyytyväinen ja hymyileväinen pieni poika. Samuelin suuhun on puhjennut ensimmäinen hammas, jota äiti innokkaasti aina harjailee. Musiikki on semmonen juttu mikä saa Sampan innostumaan tosi paljon ja varsinkin muskariopen lauluääni on aivan ihana ja saa hymyn huulille. Samuel rakastaa meidän koiria ja meitä aina naurattaa kun se hymyilee niillekin hirmuisesti ja menee vauhdilla luokse - itse koirapojat vaan ei ihan hirveästi tätä tällä hetkellä arvosta. Kunhan Sampulle vähän ymmärrystä tulee, niin täytyy kyllä opettaa sille, että koirien luo ei ihan miten vaan voi rynnätä ja niitä täytyy käsitellä muutenkin nätisti. Ehkä koirilla vois olla joku oma paikka, jossa ne saisivat tarvittaessa olla rauhassa omissa oloissaan.
Samuel on pysynyt tosi hyvin terveenä tähän asti. Puolivuotislahjaksi saatiinkin sitten näköjään ihan kunnon räkätauti. Nämä pari yötä ja päivää on saatu niistää Fridalla kymmeniä kertoja, ja aina tulee ihan kunnolla tavaraa. Koko eilisen päivän oli jotenkin tosi unelias meininki sekä äidillä että vauvalla täällä sairastuvalla, saa nähdä oisko tää päivä jo vähän parempi. Viime yön Samuel nukku meidän välissä, että jomman kumman ei tarvinnut pomppia koko aikaa pinnasängyn luokse. Taidettiin herätä kolme kertaa yön aikana, ja illalla nukkumaan käynnin jälkeen toinen heräs itkemään tukkoisuuttaan ja itki noin tunnin ajan ennen kuin rauhoittu uudestaan unille. Nyt väsyttää, mutta no, onpahan meilläkin nyt koettu vähän tämmöstä muille kovin tuttua vauva-arkea. Kiitollinen olo on pienistä sairasteluista ja valvomisista huolimatta. ♥ Samuel on niin valtavan rakas.

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti