keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Vuosi sitten Järvisydämessä

Tuli mieleen tuossa yks päivä vanhoja kuvia selaillessa, että kun pidin viime syksynä täällä blogissa aikamoista hiljaisuutta, niin enpähän sitten tullut raportoineeksi edes meidän ihanasta yhden yön syyslomareissusta Rantasalmelle Järvisydämeen. Palataanpa nyt sitten siihen reissuun pikaisesti. 
 Järvisydän oli aivan ihana, erilainen hotelli. On tullut käytyä aika monissa tiettyjen hotelliketjujen hotelleissa, jotka on kaikki loppujen lopuksi kuitenkin tyylimaailmaltaan aika samanlaisia, joten Järvisydän sai kyllä meidän suut auki ihmetyksestä. Hieman hämärä ja keskiaikainen, savuisa tunnelma, paljon luonnonmateriaaleja ja tietynlaista linnamaisuutta jopa. Sanoin Juhalle, että tulee suorastaan Winterfell-vibat, etenkin tuosta meidän hotellihuoneesta.

Käytiin myös tietenkin rentoutumassa suht. uudessa Järvikylpylässä, joka oli kyllä tyylikäs, mutta loppujen lopuksi aika pieni. Erilaisista saunoista kuitenkin tykättiin kovasti. 
 Luonto on vahvasti läsnä ja lähellä kylpylä-hotellia. Ois ollut kyllä kiva käydä tutustumassa Linnansaaren kansallispuistoon, johon ois päässyt tuolta veneellä. Muutenkin lähiympäristö jäi meiltä tällä reissulla koluamatta, oishan siellä vissiin ollut jotain luontopolkuja mitä kävellä. Meidän rajallinen aika kuitenkin mahdollisti tällä kertaa vain kylpylässä ja kunnon illallisella käynnin.

Haluisin kovasti joskus mennä tuonne(kin) takaisin, mutta ehkä miellän tuon nyt käynnin jälkeen tosi vahvasti sellaseks aikuisten paikaksi. Tai et ainakaan sellasille vähän isommille lapsille ei hirveesti oo tekemistä, mutta tarviiko sitä aina niin ollakaan. Yhdessä oloa, hyvää ruokaa, luonnossa liikkumista. :-) Niilläkin pärjää.

-K

1 kommentti: