keskiviikko 31. lokakuuta 2018

INSTAGRAM STORY: WEEKS 40-43

Siinä missä kesä ja syyskuu tuntui menevän ohitse ihan hujauksessa, lokakuussa aika taas vaihtelun vuoksi hidastui ja meni entistä, normaalia vauhtia. Viikot hujahtaa ohi edelleen hetkessä, mutta silti kuun alusta tuntuu olevan hirmu pitkä aika. Pian alkava marraskuu, mikä on tunnetusti ehkä vuoden tympein kuukausi, aikoo tietysti taas madella eteenpäin niin hitaasti kuin mahdollista.
 Lokakuun ensimmäisenä päivänä tavattiin mammaporukan (ja vauvojen) kanssa brunssin merkeissä... // ihailin aurinkoisella kelillä kauniisti esiin tulevaa alkavaa ruskaa.... // ja käytiin illalla pentukurssin viimeisellä kerralla eli kaupunkikävelyllä. Otettiin myös tuo Mosse-poika mukaan ja teki sillekin ihan hyvää kyllä nähdä vähän muutakin kun mettää ja omaa tarhaa. :-D
Samuelin puolivuotispäivän lähestyessä muistelin puolen vuoden takaisia tapahtumia... // käytiin neuvolassa tarkastuksessa... // ja yritettiin ottaa perinteeksi muodostunutta kuukausikuvaa, mutta tästä lähtien näissä kuvissa tää kuvattava on sitten varmaan aina vaan näin päin. :-D
 Puolivuotispäivänä saatiin yllätysvieraita Kuopiosta ja oltiin siitä hyvin iloisia. ♥
Hah, tuon ekan kuvan jälkeen ei olla kyllä kertaakaan nukuttu enää noin pitkään. :-D // Vihdoin käymässä Joensuussa ja Reetan & Janin luona. Pitkäänhän siinä menikin että eestyttiin. // Puolivuotispäivän jälkeen Samuelilla alkoi ihana viikon mittainen räkätauti. Onneks on Frida!
Ajateltiin et flunssa saattoi johtui siitä(kin) kun makkarin ikkunan vieressä käy niin kova veto, joten piti vaihtaa järjestystä että saatiin Samuel turvaan kylmältä. Oli vähän angstinen olo tuota järjestystä vaihtaessa, mut sain kun sainkin kaiken mahtumaan jotenkuten huoneeseen. :-D
Ulkoilua. ♥ Tuossa näköjään mentiin vielä vaunukopan kanssa, mutta aika heti näiden kuvien jälkeen tultiin siihen tulokseen että ratasosa on meille jo parempi.
Voi itku. // Voi itkujen itku. Reklamoin tän bodyn kun ärsytti niin paljon kun ekalla käyttökerralla tuli reikä. Kerrankin kannatti ja nyt meillä on upouusi vastaava body laatikossa. // Nuhanenä ♥
Alotin neulomaan Novitan 90 v. yhteisneulontatorkkupeittoa, josta tulis oikeesti tosi iso mut ajattelin et jos tekisin siihen vähän vähemmän noita ruutuja niin et siitä tulis sopiva päiväpeitto Sampan pinnasänkyyn. // Pitkät päikkärit oli tässä kuussa kyllä harvinaisuus, mutta nyt näyttäis et ne on tehny paluun! Jo kahtena päivänä parin tunnin päikyt aamupäivällä. ♥ Äiti tykkää.

Ruokajuttuja. Ollaan tässä kuussa ruvettu vähän harjottelemaan sormiruokailua. Vielä en oo antanu Sampan syödä ite ihan kokonaista ateriaa, mutta se on saanut syödä aina ite jotain lisuketta soseen tai puuron ohella. Oon ollut vähän laiska tekemään Samuelille ite soseita, mutta tuo Samasta padasta-kirja kyllä innosti kokeilemaan ihan perusruokien tekoa niin että vauvan osuus otetaan vaan vähän aiemmin erilleen. // Munakoiso-tomaattivuoka valmistumassa. // Nams kun oli hyvää. Ja Samppakin tykkäs.
Juhalla oli pieni syysloma. Sillä oli viikolla 42 torstai ja perjantai vapaa. Mietittiin eka et ois lähetty kattomaan Samuelin uutta serkkua Espooseen, mutta ei sitten jaksettu. Joten oltiin ihan vaan kotona. :-D // Tehtiin hyvää ruokaa... // ja vielä hyvempää jälkiruokaa.

Ihana ja lämmin syyspäivä. Taas ulkoilemassa. Täytyy sanoa että oli noilla äänikirjoilla kyllä vaikutusta et tuli tehtyä tässä kuussa jotenkin paljon pidempiä vaunulenkkejä.
Milla-täti tuli syyslomalle kotiin ja käytiin sen kanssa shoppailemassa ja kahvilla. Kirppikseltä tuli tehtyä pitkästä aikaa kunnon löytöjä ja myös Marimekon ystävämyynneissä pyörähdettiin. Samuelin kanssa ei oo hirveesti vielä missään kahviloissa tai ravintoloissa käyty ja tuli tosi hyvä mieli kun se oli jotenkin hirmu hyvällä tuulella tuolla kahvilassa viihdyttäen muitakin asiakkaita.

Juha on ihan höyrähtänyt noihin suppilovahveroihin, joten lähdin sen kanssa niitä keräämään erään kerran Sampan jäädessä hetken mummon hoiviin. Ja kyllä niitä sitten paljon löytykin. Yks pakastelokero on nyt täynnä ja pitää yrittää käyttää noita aika nopsaan pois että jossain vaiheessa lihatkin saadaan mahtumaan.
Meille tuli aamulla aikasin jotain remppamiehiä tarkistamaan pattereita, joten lähettiin suosiolla mummolaan yöks ja pois alta. Samalla Juha sai nukkua yhden yön rauhassa yksikseen, kun alla alkoi olla useampi katkonainen yö Sampan heräilyjen takia.
Neo täytti vuosia. ♥ Se on kyllä ikuinen pentu. :-D // Yritäppä siinä sit imuroida. // Hakkaraisten vastavuoroinen vierailu meille. :-)

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti