maanantai 31. heinäkuuta 2017

Telttailemassa Sumppu-saaressa

Toteutettiin yks miun tän kesän bucket listillä ollut juttu, kun lähettiin heinäkuun alussa yhdeks yöks telttailemaan yhteen tässä Juhan porukoiden kotipaikkaa melko lähellä olevaan saareen. Tai itseasiassa oltiin kyllä jo aiemmin kesällä yks yö kummipoika-Aappon kanssa teltassa niiden kotipihassa ja sekin oli kivaa, mutta halusin päästä vielä nukkumaan jossain vähän erikoisemmassa paikassa, en nimittäin ollu varmaan ikinä ennen telttaillu missään muualla kuin omassa pihassa. :)
Ja meillä oli kyllä tosi kivaa! Sää oli ihanan lämmin tuona iltana ja molemmilla oli hyvä mieli. Heti kun saavuttiin kohteesen ja ankkuroitiin paattimme, sytytettiin nuotio ja koottiin teltta. Ehkä ainoana miinuksena retkelle vois sanoa sen, että oltiin otettu mukaan iltapalaks vaan yks paketti makkaraa ja viinirypäleitä, koska Juhan "piti" saada meille näiden lisäks kalaa. No, se varmaan pari tuntia kierteli veneellä saarta ympäri eikä saanut kuin yhen sintin, josta ei kyllä ollut syötäväks. :-D Jouduttiin siis tyytymään eväisiimme ja arvatkaa vaan lähettiinkö aamulla kotiin aika rivakasti, kun nälkä oli jonkinmoinen. 
Unet ei ehkä olleet mitkään levollisimmat, koska miulle tuli yöllä vähän kylmä. Mutta oli tosi ihana katella (upeaa) auringonlaskua kaikessa rauhassa ja käydä ennen telttaan pujahtamista vielä pesulla järvessä. Lähtisin uudestaankin ja ehkä salaa toivon, että tämän kokeilureissun innoittamana voitaisiin syksymmällä piipahtaa telttailemassa vaikka jossain tässä lähellä olevista kansallispuistoista. :-)
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti