maanantai 7. elokuuta 2017

Kyle Of Lochals

Seikkailtuamme päivä Isle of Skyella, ajettiin takaisin mantereen puolelle ja majapaikkaamme Kyle of Lochals-nimisessä kylässä. Lochals on todella pieni kylä, joka sijaitsee siis ihan Skyen kupeessa. Meidän majoitus oli vielä pienen matkan päässä kylän keskustasta tosi rauhallisessa ympäristössä. Hotellin nimi oli Tingle Creek Hotel ja sekin oli tosi kivasti sisustettu ja palvelu pelasi hyvin. Ehkä lievää homeen hajua kuitenkin tuon yhden yön jäljiltäkin tarttui meidän vaatteisiin, onneks kuitenkin piettiin matkalaukkuja kiinni niin ei ihan kaikki vaatteet ottanut sitä hajua. Lisäks ite olin tietysti some-riippuvaisena vähän pettynyt siihen, kun heti respasta meille ilmoitettiin ettei langaton netti toimi ollenkaan jostain alueen remontista johtuen. Jälkikäteen luin jotain kommentteja ettei se ollut huhtikuussakaan matkailleilla toiminut, joten epäilykset heräsi, että onkohan tuo ollut toiminnassa missään vaiheessa.
 Pienen lepohetken ja freesautumisen jälkeen lähdettiin vielä etsimään kylästä meille jotain ruokapaikkaa, mikä ei osoittautunut kovin hankalaksi tehtäväksi, koska kylä oli tosiaan pieni eikä siellä ollut kun muutama vaihtoehto. Päädyttiin menemään sitten ehkä hienoimpaan näistä, Sea Food Restaurantiin (en oo varma oliko sillä joku hienompikin nimi). :-D Se oli ihan täynnä, mutta onnistuttiin saamaan viimeinen vapaa kahden hengen pöytä. Yleensä kyseiseen ravintolaan kannattaa ilmeisesti tehdä varaus etukäteen.
 Ruoka oli ihanaa! Niin luonnollisia ja herkullisia makuja. Syötiin siis molemmat ihan vaan lohta ja perunaa, mutta ite pidin tuota annosta ehkä yhtenä koko reissun parhaista. :) Syömisen jälkeen käveltiin vielä hetki kylää ympäri (siinä ei kauan mennyt) ja ajettiin massiiviselle Skyen sillalle kattomaan maisemia ja alkamassa olevaa auringonlaskua. Oltiin kuitenkin päivän jäljiltä sen verran väsyneitä, että ei viivytty kauaa, vaan lähdettiin takaisin hotellille ja uinumaan.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti